Blue Cat Webshop

Nederlands English Français

Verzending & Betaling

Verzending

Verzendkosten in Nederland
Voor standaard bestellingen per briefpost binnen Nederland wordt eenmalig een bijdrage in de verzendkosten van € 1,75 berekend.
Artikelen toevoegen aan een reeds geplaatste order is niet mogelijk.
Voor retourzendingen en ruilingen, anders dan in geval van aangetoonde garantiegevallen of in geval van aantoonbare leveringsfouten, draagt de verzender zelf de kosten en het risico.

Let op! Producten ophalen is niet mogelijk.
Wij voeren geen winkelactiviteiten op het adres van het pand.

Verzendkosten naar het buitenland
Voor standaard bestellingen per briefpost buiten Nederland wordt eenmalig een bijdrage in de verzendkosten van € 2,75 berekend. Bij artikelen die als pakket verzonden moeten worden zal het extra bedrag aan verzendkosten bij het artikel worden aangegeven.
Artikelen toevoegen aan een reeds geplaatste order is niet mogelijk.
Voor retourzendingen en ruilingen, anders dan in geval van aangetoonde garantiegevallen of in geval van aantoonbare leveringsfouten, draagt de verzender zelf de kosten en het risico.

Levering
Vandaag bestellen en betalen is uiterlijk morgen verstuurd via PostNL!
Blue Cat biedt deze service zodat uw bestelling snel in huis is.

Voorwaarden:
- Alle bestelde artikelen dienen ‘In voorraad’ te zijn;
- U bestelt voor 15.00 uur;
- U bestelt op werkdagen;

Let op! Bestellingen worden van maandag t/m vrijdag verzonden.

Verpakking
Alle bestellingen worden - tenzij anders bij het artikel is aangegeven - in een enveloppe verzonden. Het voordeel hiervan is dat dit altijd direct in uw brievenbus bezorgd kan worden, ook als er niemand thuis is. Daardoor hoeft u de bestelling ook nooit bij uw buren of ergens anders af te halen.

Betaling

U kunt bij Blue Cat op de volgende manieren betalen:

Per Bank
De klant maakt zelf het bedrag over via zijn/haar rekening bij de (Post)bank. Dit kan alleen voor bestellingen in Nederland en Europa op de wijze zoals aangegeven in het betaalscherm tijdens de bestelprocedure. Bij retourzendingen betalen wij op dezelfde wijze terug als u aan ons heeft betaald.

Paypal
Tijdens de bestelling wordt u naar de Paypal site geleid waar u veilig en eenvoudig uw betalingopdracht kunt opgeven. Na betaling keert u terug naar de webshop van Blue Lightning en ontvangt uw bestelbevestiging. Betaalopdrachten aan bank-, creditcard- en betaalinstellingen komen voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betalen geeft. Bij retourzendingen betalen wij op dezelfde wijze terug als u aan ons heeft betaald.

Contact | Verzending & Betaling | Retourbeleid | Bestelprocedure | Privacy beleid